Borsa de treball per a joves

L'Oficina Jove del Vallès Oriental compta amb un bloc on es fan públiques les ofertes de feina exclusives per a joves: la Borsa de Treball del Vallès Oriental.

Aquest servei pots trobar-lo també a l'Espai Jove El Galliner (Ca l'Oliveres) on disposem d'un taulell d'ofertes de feina que s'actualitza setmanalment amb les mateixes ofertes que es publiquen al bloc.

En aquest mateix web pots trobar, també, ofertes de feina per treballar a l'estranger, les borses de treball dels diferents sectors i les ofertes automàtiques d'altres portals web de recerca de feina com són infojobs, classificat, laboris, etc.

Taulell d'anuncis
D'altra banda, si tens alguna cosa que oferir com, classes de repàs, reforç escolar, cangur, etc. i necessites fer-te sentir, pots utilitzar el Taulell d'Anuncis de l'Oficina Jove del Vallès Oriental. Un bloc en el que els joves poden penjar les seves ofertes. O, si no vols moure't de casa, el Taulell del bloc del Galliner o el físic de l'Espai Jove.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.