Participa a la 5a edició del 'Curt de Gambals' de l'Aliança

L'Ateneu l'Aliança organitza un any més el concurs de curtmetratges Curt de Gambals que aquest any arriba a la seva cinquena edició. L'organització ha decidit ampliar el ventall de possibilitats de curts que es poden presentar al concurs per comptar amb més participació i han creat tres categories de temàtica lliure: general, jove i en català. Qualsevol tècnica és vàlida sempre que sigui amb una durada màxima de 10 minuts.

El concurs compta amb tres premis a cada categoria (general, jove i en català): millor curtmetratge (premi econòmic), millor actuació i millor guió. A més a més, s'atorgarà el premi del públic entre tots els curts finalistes, que es decidirà la mateixa nit del festival.

EL'entrega, en format DVD, dels curts ha de ser en mà o per correu ordinari a l'Ateneu l'Aliança abans del 30 d'abril de 2013. La data de l'acte d'entrega de premis encara està per determinar però serà durant la setmana de Sant Jordi.


Vídeo de presentació del V Curt de Gambals




DOCUMENTACIÓ |  Bases del ConcursLloc web  |  Ateneu l'Aliança

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.