Fira Guia't del Vallès Oriental 2013

No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 6, 7 i 8 de març arriba la quarta edició del Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d’ESO, als alumnes de batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral.

L'edició d'aquest any es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de març a la Nau Dents de Serra de la Fàbrica de les Arts Roca Umbert (c/ Lluis Companys, 3 Granollers).

La fira d'estudis comptarà amb una exposició de plafons que expliquen les sortides formatives i laborals després de l'ESO amb opció a visita guiada; hi haurà, també, orientadors de diversos ajuntaments per tal d'atendre les consultes individualitzades. A més es donaran a conèixer els centres formatius de la comarca i la seva oferta  en la formació ocupacional, la formació contínua, els cicles de grau mig i superior, PQPI’s, etc.

HORARI
Dimecres 6 de març: de 9h30 a 13h30
Dijous 7 de març: de 9h30 a 13h30 i de 15h a 17h30
Divendres 8 de març, de 9h30 a 13h30


ORGANITZA |  Xarxa TET  |  Consell Comarcal

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.