Nova targeta de transport S1, més econòmica que la T-10

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posarà a la venda, a partir del proper divendres 1 de març, la nova targeta de tranport S1. Un títol multipersonal de 10 viatges per trajectes d'una zona, que no admet el transbordament ni amb línies d'autobús ni amb el ferrocarril, a un preu més econòmic que la T-10 tradicional de l'ATM.

ON ES POT COMPRAR?
Es podrà comprar, a partir de l'1 de març a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament i a les estacions d'autobusos de Granollers i Caldes de Montbui.

ON ES POT FER SERVIR?
La nova targeta són vàlides pels Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) i en serveis interurbans per anar a Caldes de Montbui, Granollers i Lliçà de Vall.

DIFERÈNCIA ENTRE LA S1 I LA T-10
La diferència està en el preu: la nova targeta S1 val 7,85€ i la T-10 d'una zona te un preu de 9,80€. Però amb la S1 no pots fer transbordaments i amb la T10 sí són possibles.

CADUCITAT:
Caduca a la mateixa vegada que els títols normals de l’ATM, el 28 de febrer del 2014.


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Guia informativa TLA

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.