9é Concurs de fotografia Memorial Joan Soley

Un any més l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha posat en marxa la novena edició del Concurs de fotografia Memorial Joan Soley. El concurs té dues temàtiques: Lliçà d'Amunt en tots els seus aspectes i Tema lliure sobre muntanya i paisatge.

Els premis consisteixen en 350 euros per al primer premi, 250 euros per al segon i 150 euros per al tercer classificat (entre d'altres) en cadascuna de les temàtiques.

Podrà participar-hi qualsevol persona que ho desitgi. Les inscripcions són gratuïtes. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies de tamany i de tècnica lliure. El termini de recepció de les obres finalitzarà el divendres 19 d'abril; es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament.

El veredicte i el lliurament de premis es farà el divendres 10 de maig, a les 19h30, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.



MÉS INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Bases del concurs

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.