A l'abril, tallers Medievals al Galliner

El dissabte 20 d'abril la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, juntament amb entitats municipals, un Fira Medieval per complementar la representació ciutadana de la llegenda de Sant Jordi que es celebrarà el mateix dia. Per aquest motiu al Galliner hem preparat un seguit de tallers i activitats relacionades amb el món medieval i amb l'objectiu de que tothom pugui anar ben caracteritzat.


TALLER DE COMPLEMENTS MEDIEVALS
Ara que s'apropa la Fira Medieval, et proposem un taller d'allò més original... Vine a fer- te diversos complements, tant de noi com de noia, perfectes per a l'ocasió.

TALLER DE DISFRESSES MEDIEVALS
Per a aquells que participeu a la Fira Medieval i no teniu disfressa per posar-vos, què us sembla si en confeccionem una al Galliner?

TALLER DE PENTINATS MEDIEVALS
Seguim amb la temàtica medieval, i et volem ensenyar a pentinar-te com es feia a l'època: cintes, trenes, recollits... Tot amb una visió molt actual que podràs aprofitar per a qualsevol dia...

Per participar als tallers cal inscripció prèvia ja que seran impartits per professionals del món medieval. Temps temps per fer la inscripció fins el dimecres 10 d'Abril, presencialment a l'Espai Jove El Galliner o trucant al 93 860 70 01. 

1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.