El capítol 18 de 'Polseres Vermelles' es va rodar a Lliçà d'Amunt

Els directors de la sèrie de més èxit de TV3, Polseres Vermelles, van decidir que la Torre del Pla de Lliçà d'Amunt era un bon lloc per rodar part del capítol 18 (5é de la segona temporada) del serial.

En aquest capítol, el Senyor Benito està apunt de morir i explica al Lleó que quan era petit va crear un grup com el que formen ara els Polseres amb els seus 5 germans. Amb un flaixback es veu com tots s'estimaven la seva mare que estava en els seus darrers dies de vida a causa d'una greu malaltia. 

El flaixback va ser rodat, el passat estiu, als interiors de la Torre del Pla de Lliçà d'Amunt per fer retornar a l'audiència a l'època en la que el Benito és adolescent i viu amb els seus pares i cinc germans. Una masia situada actualment al centre del poble que, segons alguns, va ser propietat del romà Licius, que dona nom al nostre municipi.

Imatges del rodatge del capítol


La Torre del Pla
Segons alguna hipòtesi, la Torre del Pla hauria estat el centre d'una gran propietat durant el període romà, posseïda per un patrici de nom Licius, a partir del qual s'hauria format el nom que designa el poble (Licius - Liciano - Lliçà). A l'època medieval i moderna, el monestir de Sant Miquel del Fai era l'amo de la de la masia. A finals del segle XVIII, els impostos que la població havia de pagar al monestir es duien a la Torre lliçanenca. Ja aleshores era una masoveria, condició que ha mantingut durant una bona part del segle XX.

   ► Més informació sobre la Torre del Pla

Capítol 18 de Polseres Vermelles

Emès el dilluns 11 de febrer de 2013 per TV3

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.