Convocatòria de subvencions per a entitats juvenils 2013

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt obre la convocatòria dels ajuts a entitats juvenils per aquest any 2013.

Les entitats del municipi que reuneixin els requisits que consten a les bases específiques podran presentar-se a la convocatòria de l'àmbit de Joventut.

El període per presentar les sol·licituds és del 9 al 20 de març. Un cop finalitzat aquest termini no s'acceptarà cap subvenció. Per fer-ho podran trobar els documents a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de l'Ajuntament, i al web municipal.

La subvenció que ofereix la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament per a les entitats locals (inscrites al Registre d'Entitats Municipals) aquest any 2013 consta de 2.000 euros per aquells projectes que potenciïn la cohesió social, l'emancipació i/o la participació dels joves de Lliçà d'Amunt.

Suport per demanar la subvenció
Amb la intenció de facilitar la tasca d'emplenar els models de sol·licitud i d'informar a quines convocatòries es poden presentar, l'Ajuntament convoca a les entitats i associacions interessades a una reunió el dilluns 4 de març, a les 18h30, a la Biblioteca Ca l'Oliveres.


MÉS INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.