L'AMPA de l'Escola Sant Baldiri recull signatures en contra del seu tancament

La passada setmana, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va prendre la decisió de tancar un seguit d'aules a les diferents escoles i instituts del territori català. Entre els centres afectats es troben les escoles Sant Baldiri i Països Catalans de Lliçà d'Amunt.

Segons les declaracions fetes per la Consellera d'Ensenyament Irene Rigau, l'Escola Països Catalans perdria una línia de P3, quedant-se amb només 25 places d'aquest curs per tot el nucli urbà; l'eliminació de la única línia de P3 i del tancament, i posterior conversió en institut de secundària, de l'Escola Sant Baldiri.

Per aquest motiu, i per què són molts els Lliçanencs i Lliçanenques que han estudiat o matrículat els seus fills a l'escola Sant Baldiri, l'AMPA de la mateixa recull signatures en contra d'aquest tancament progressiu del centre i tot el què això comporta. Les signatures es recullen de manera on-line a través de la plataforma Change.org:



MÉS INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.