4t Concurs de samarreta del Casal d'Estiu 2013

T'agrada dibuixar? Doncs participa al concurs i dissenya la samarreta que lluiran els nois i noies del Casal d'Estiu 2013 que organitza l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt conjuntament amb el Grup d'Esplai.

El dibuix ha de ser únic i pot ser de qualsevol temàtica i fet en qualsevol tècnica: amb colors, pintura, ceres, a ordinador, etc. en un full o cartolina Din A4. Però no t'oblidis d'indicar, per darrera del full, les teves dades personals: nom i cognoms, escola, barri, edat, telèfon i nom del pare o mare.

Porta la teva creació per la samarreta a la teva escola, institut, a l'OAC de l'Ajuntament o envia-la per correu electrònic enscanejada amb una resolució de 300ppp a casalestiu@llicamunt.cat i participa. Tens fins el dijous 31 de maig, anima't!

Totes les propostes presentades quedaran exposades al Casal d'Estiu i la guanyadora es donarà a conèixer a través del web municipal i al web de l'Esplai i es mencionarà durant la reunió amb les famílies el dimarts 14 de maig.

La proposta guanyadora rebrà un diploma d'agraïment i gaudirà del fet de compartir la seva imatge amb tots els nens i nenes que participin al casal. A més s'endurà dues samarretes del casal de franc com a recordatori.

Apunta't al Casal d'Estiu 2013

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.