Apunta't al Casal d'Estiu 2013

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb el Grup d'Esplai, organitzem el Casal d'estiu d'aquest any amb l'objectiu de que els nens i nenes visquin al màxim les vacances d'estiu.

Al Casal d'Estiu els nens i nenes podran passar jornades plenes d'activitats: es farà una hora de piscina diària, una excursió, una descoberta del poble, tallers, gimcanes, jocs, esports i, per als més grans, també es dedicaran estones a fer deures, amb l'objectiu que juguin, es diverteixin, aprenguin i es relacionin entre ells. Totes aquestes activitats s'adapten a les diferents edats dels participants, ja que el casal s'adreça a nens i nenes que cursen de P3 fins a 2n d'ESO.

El Casal d'estiu d'enguany començarà el 25 de juny i finalitzarà el 26 de juliol, i es farà a l'escola Països Catalans. L'horari és opcional, es pot triar entre matí i tarda (de 8h30 a 16h30) o només matí (de 8h30 a 13h). A més, la durada pot ser de 3, 4 o 5 setmanes. També s'ofereixen els serveis de menjador (de 13h a 15h) i d'acollida matinal (de 7h30 a 8h30).

Preus
Per tal de facilitar l'accés al Casal d'Estiu al màxim de nens i nenes, els preus són força assequibles i s'ofereixen descomptes als empadronats al municipi.


DESCOMPTES:
Els nens i nenes empadronats a Lliçà d'Amunt poden optar a descomptes. S'aplicarà un 30% de descompte sobre el preu a les famílies nombroses o monoparentals i un 25% de descompte en la inscripció del segon fill o filla (aquests descomptes no són acumulables i la condició s'ha de documentar). I, com a novetat d'enguany, les famílies que no percebin cap tipus de prestació econòmica podran gaudir del Casal d'Estiu gratuïtament (Caldrà sol·licitar un certificat a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament).

Inscripcions
Les inscripcions tindran lloc del 6 al 31 de maig, de dilluns a divendres de 9h a 14h, i dilluns i dijous de 16h a 19h, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. La documentació que cal aportar és la següent:
  • Fitxes d'inscripció, sanitària i autoritzacions emplenades. Descarrega la documentació.
  • Fotografia de carnet de l'infant.
  • Fotocòpies de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunes.
  • Fotocòpia de la llibreta on es passarà la quota d'inscripció.
Reunió informativa
La reunió de mares i pares informativa serà el dimarts 14 de maig a les 19h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

Concurs de samarreta
T'agrada dibuixar? Doncs participa al concurs i dissenya la samarreta que lluiran els nois i noies del Casal d'Estiu 2013 que organitza l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt conjuntament amb el Grup d'Esplai. +Informació


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.