LOVE PARTY: Dissabte 18 arriba la discoteca jove a Lliçà d'Amunt

El proper dissabte 18 de maig arriba a Lliçà d'Amunt una de les activitats més esperades pels més joves del municipi: la discoteca jove 'Love Party' organitzada per l'Ajuntament. Aquesta festa, que tindrà un preu d'entrada de 3€, obrirà les seves portes a partir de les 18h, i fins les 22h, a l'Ateneu l'Aliança.

Els joves majors de 14 anys podran gaudir de la millor música de la ma del DJ Ulises Morales i el millor ambient amb activitats organitzades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament amb la col·laboració dels alumnes de 4t d'ESO de l'INS Lliçà.

L'activitat comptarà amb barra de bar (que vendrà begudes sense alcohol), photocall, espectacle, premis i d'altres sorpreses organitzades també pels alumnes de 4t d'ESO amb l'objectiu d'aconseguir diners per anar-se'n de viatge de final de curs.

Si ets major de 14 anys porta el DNI i no et perdis la Love Party de Lliçà d'Amunt!

Esdeveniment al Facebook de la Love Party


DISCOTECA JOVE: LOVE PARTY
Dissabte 18 de maig de 18h a 22h
A l'Ateneu l'Aliança
Entrada: 3€
DJ Ulises Morales
Es demanarà el DNI
Prohibida l'entrada a menors de 14 anys
No hi haurà begudes alcoholiques
Organitza Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.