Nits a la piscina 2013

Ja ha arribat el bon temps, comencen les vacances d'estiu, les tardes al carrer, les sortides a la platja i les nits són més curtes però amb més activitat. Però des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament no tenim prou amb això i celebrarem, a partir d'aquest divendres i durant tot el mes de juliol, les tant esperades Nits a la Piscina de Lliçà d'Amunt.

Banya't de nit a la piscina amb els teus amics els divendres de juliol, de 21h a 1 de la matinada, amb inflables dins l'aigua, un refresc, la millor música d'ambient i activitats diverses per passar la nit. El preu d'entrada és d'1 euro per als socis de l'Espai Jove El Galliner, abonats a la Piscina Municipal i menors de 12 anys; i de 2 euros per als no socis i adults. No t'ho pots perdre!

Aquest any les nits seran temàtiques, és a dir, cada divendres tindran un motiu diferent: nit eivissenca, nit discotequera, nit hip-hopera...  vols quedar-te fora?

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha volgut apostar un estiu més per aquesta activitat lúdica i nocturna dins la piscina, un lloc on refrescar-te amb jocs aquàtics, tallers i d'altres activitats i passar una bona estona amb bona companyia per gaudir de les nits d'estiu.

   ► Apunta't a les Nits a la Piscina des de l'esdeveniment del Facebook


Important!
S'ha reformat la piscina i ara te una fondària de 1,50m, ves amb compte!
Si tens menys de 14 anys, vine acompanyat d'un adult i omple una autorització.
Porta el DNI, se't pot demanar.
Porta roba de bany i calçat adequat per la gespa.
No es poden entrar begudes de cap tipus i només es pot fumar en zones habilitades com el bar.
● S'han de seguir sempre les indicacions dels socorristes.
Un cop superat l'aforament del recinte, no serà possible l'entrada de cap persona fins que ho determini el personal de control d'accés.
Entrada: 1€ socis de l'Espai Jove El Galliner, abonats a la Piscina Municipal i menors de 12 anys; i 2€ no socis i adults. Cal portar el carnet d'abonat per gaudir del descompte.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.