Bus Nit per la Festa Major de Granollers 2013 i les 24 Hores

Els ajuntaments de Lliçà d'Amunt i de Santa Eulàlia de Ronçana posen en servei, per sisè any consecutiu, el servei de Bus Nit per anar, des d'aquests municipis, a la Festa Major de Granollers 2013 les nits del divendres 30 i dissabte 31 d'agost.

L'autobús sortirà des de la Plaça de l'església de Santa Eulàlia a partir de les 22h cada hora i farà parada als llocs habituals del mateix municipi i a Lliçà d'Amunt a La Cruïlla, el Carrer Anselm Clavé amb Carrer Menorca, Costa can Puig, Carrer Major, Circuit de les 24 Hores (Rotonda del Parc del Tenes) i a Can Padrós (Carretera de Granollers).

La tornada serà a partir de les 22h30, també cada hora, des de la rotonda de la Plaça de la Constitució de Granollers fins les 5h30 de la matinada. El servei està dedicat als joves tot i que el pot utilitzar tot aquell que ho desitgi.

El bitllet per trajecte tindrà un cost de 2€ amb la possibilitat de comprar un bitllet especial d'anada i tornada (o totes les combinacions possibles: dues anades, dues tornades, etc.) per 3€. D'altra banda no seran vàlides les targetes habituals i títols integrats de l'ATM (com T-10, T-Jove, etc) ja que aquest és un servei especial que organitzen els Ajuntaments de Lliçà d'Amunt i Santa Eulàlia. L'autobús disposarà, també, d'un monitor per aclarir dubtes i garantir el bon funcionament del servei.

Aquesta Festa Major de Granollers 2013 deixa el cotxe a casa!

Amplia el recorregut


 INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Festa Major de Granollers 2013

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.