Muntronik Fest 2013: Vota el millor Dj i grup de dansa

Ja ha començat el període de votació online dels DJ i grups de ball que s'han presentat al concurs per fer el seu espectacle a l'escenari del Muntronik Fest 2013, el festival de música de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el proper dijous 5 de setembre.

Pots votar pel teu artista preferit, fins el dissabte 31 d'agost, a través de la pàgina web streetstylers.es escoltant les seves sessions i fent clic al botó "M'agrada" del Facebook de la pàgina de cadascun d'ells.


La preselecció compta amb dues votacions paral·leles: per un costat el jurat popular que donarà el 40% dels vots a cadascun dels candidats a través de la votació online; i per l'altre el jurat professional format per l'organització i els Deejays i productors Buenri, Javi Molina i Javi Always amb el 60% dels vots, en el cas dels Dj; i Maribel del Pino, Bboy Karlos i Omar Iglesias per al concurs de dansa urbana. Un cop finalitzat el procés, els 6 més votats punxaran en directe o ballaran a l'escenari del Muntronik Fest la nit del dijous 5 de setembre i optaran a un premi de 100€ per als DJ i 150€ per als grups de ball.

NOTA: Les votacions populars han estat tancades el 31 d'agost de 2013 a les 23:59h.

Vota pel millor Dj
Aquests són els DJ que participen al concurs i les seves sessions. Fes clic a cadascun d'ells per anar al seu perfil i escoltar la seva música, allà podràs votar pel teu favorit prement el botó "Magrada". Els candidats estan ordenats per data d'inscripció al concurs.

Vés a la taula oficial de DJ participants del web d'Streetstylers

Vota pel millor grup de dansa
Aquests són els grups de dansa urbana que participen al concurs i les seves actuacions. Fes clic a cadascun d'ells per anar al seu perfil i veure el seu vídeo, allà podràs votar pel teu favorit prement el botó "Magrada".  Els candidats estan ordenats per data d'inscripció al concurs.

Vés a la taula oficial de grups participants del web d'Streetstylers


Per qualsevol problemàtica referent al concurs (problemes amb les votacions, error dels enllaços, errors a la pàgina web, etc.) posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: muntronik@gmail.com.


MÉS INFORMACIÓ |  Muntronik Fest  |  StreetStylers  |  Facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.