Un any més... Festa Flaixbac per la Festa Major 2013!

Què és la Festa Major de Lliçà d'Amunt sense la ja tradicional Festa Flaixbac? Com no podia ser menys, aquest any també podrem gaudir del tant esperat Vaparir Tour 2013 el proper dissabte 7 de setembre. Amb un espectacle renovat, Carles Pérez, Andreu Presas, Carles Roca i els personatges el Becari i el Gran Germàn portaran la millor música actual al gran xou gratuït de Ràdio Flaixbac que començarà a partir de la 1h de la matinada a l'Embarraca't del Pinar de la Riera.

El Vaparir Tour és un Festival Itinerant que setmana rere setmana visiten una vila diferent de les terres catalanes. Organitzat per Ràdio Flaixbac, ens portaran música disco amb un gran xou, amb clàssics del nostre temps i totes les novetats mundials, que comptarà amb la participació d'alguns dels seus Dj de més renom: Carles Pérez, Andreu Presas, Carles Roca i els personatges que muntaran un bon espectacle: El Becari (Feedback i Bac Up) i el Gran Germàn (El matí i la mare que el va parir).

Vols festa? Vols Tour Vaparir!


Els Dj de la Festa Flaixbac
Carles Pérez va començar la seva trajectòria flaixera a l'emissora Flaix FM, pionera en la promoció de música dance al nostre país i alhora dotada d'un regust català i jove que la fan diferent de tota la competència, factor que possiblement explica el seu èxit. Ara en Carles dirigeix ‘El marí i la mare que el va parir’, el programa despertador de Ràdio Flaixbac, l'emissora germana de Flaix FM. De 6h a 10h del matí.

L'Andreu Presas és locutor de Ràdio Flaixbac des del 2006 i se'l pot sentir els dissabtes de 10h del matí a 3h de la tarda i els diumenges de 9h a 3h. I al Carles Roca el podem escoltar, també a Ràdio Flaixbac, de dilluns a divendres de 10h  a 12h de la nit al “Bac Up”.


INFO FM |  Programa d'activitats  |  Esdeveniment al Facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.