Modificacions al programa d'activitats de la FM 2013

A continuació detallem les variacions que ha patit el programa d'activitats de la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2013 respecta al butlletí imprès i a l'app per als telèfons mòbils. Pots seguir informat a l'esdeveniment del Muntronik Fest, al Facebook del Galliner o al web de l'Ajuntament.



CANVI D'UBICACIÓ D'ALGUNES PROVES DE LA JUGUESCA
  • La prova de La Juguesca "És pactable" del dissabte dia 7 no es celebrarà al pati de l'INS Lliçà tal i com deia al programa d'activitats, es durà a terme a la pista exterior coberta del Pavelló d'Esports. Així queda el programa.
  • El veredicte de La Juguesca del diumenge dia 8 no es farà a la Plaça Catalunya, la colla guanyadora d'aquesta edició es farà pública a l'escenari gran de l'Embarraca't (Pinar de la Riera).  Així queda el programa.

ACTIVITATS INFANTILS
Les activitats infantils programades pel dissabte: Festa de l'escuma a les 11h a la Piscina Municipal i el IV Formigueig de Festa Major de les 17h al Pinar de la Riera han estat anul·lats per motius meteorològics. Aquest últim es canvia per un berenar gratuït per a tots els nens i nenes.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.