FM 2013: Les nits més joves

La Festa Major de Lliçà d'Amunt és plena d'actes culturals, per a nens, per a avis, etc. Però nosaltres busquem les activitats dedicades als joves, i en especial aquelles que són a la nit: activitats nocturnes, concerts, sessions de Dj, festa, etc. El programa d'actes és molt llarg i durant el dia hi ha moltes a activitats, per això et destaquem aquelles nits que se't faran curtes i inoblidables.

Dijous 5                                                            .

MACROKARAOKE
A partir de les 22h al Pinar de la Riera: Embarraca't
Comencem la Festa Major amb la nit jove per excel·lència, aquella que organitzem des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament i l'Espai Jove El Galliner. Obrim a les 22h amb un Macrokaraoke on podràs cantar i ballar amb més de 800 cançons en diferents llengües de les més antigues a les més actuals. Deixa la vergonya apartada, tria la cançó que vulguis, puja a l'escenari, deixa't anar i canta com si estiguessis a la dutxa!



MUNTRONIK FEST
A partir de les 00h al Pinar de la Riera: Embarraca't
Primera edició del Muntronik Fest, el nou festival de música de Lliçà d'Amunt que barreja la bona música de la ma dels millors Dj de la zona amb espectacles de dansa urbana.
El festival compta amb un jurat professional de luxe per triar el millor Dj i grup de dansa que altra cosa no, però de música i espectacles en saben i molt!




Divendres 6                                                       .

CONCERT AMB LA VIRUS
A partir de la 1h al Pinar de la Riera: Embarraca't
L'experiència és un grau, i La Virus n'ha pres nota. Saben el que vol la gent, però sobre tot saben com fer-ho passar bé. Continuen amb versions de clàssics del pop i el rock nacional i internacional, però donant el toc "Virus" que els fa inconfusibles i únics. Concert de versions per transformar una aparentment tranquil·la nit de divendres és una bogeria per començar el cap de setmana.


SESSIÓ DELS DJ MARC GRAU I JORDI SOLEY
A continuació del concert al Pinar de la Riera: Embarraca't
Un any més, els Dj més joves de Lliçà d'Amunt punxaran la millor música del moment desprès del concert del grup de versions 'La Virus'.

Jordi Soley i Marc Grau et faran saltar i ballar fins la matinada i qui sap, potser fins que no puguis més. Podràs resistir tota la nit? Ens ho posaran força difícil.



Dissabte 7                                                         .


FESTA FLAIXBAC: VAPARIR TOUR
A partir de la 1h de la matinada a l'Embarraca't
Torna, per tercer any consecutiu, la festa més sonada de Ràdio Flaixbac: el Vaparir Tour. De la 1h a les 5h de la matinada, la millor festa del moment amb la millor música nacional i internacional que revoluciona el públic allà per on passa. Els Dj Carles Pérez, Andreu Presas i Carles Roca, acompanyats dels personatges del Becari i el Gran Germàn, ens acompanyaran tota la nit per fer una nit inoblidable i apta per a tots els públics.




INFORMACIÓ |  Programa de Festa Major 2013

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.