Els Skando guanyen una Festa Major 2013 passada per aigua

L'Aliança s'omplia allà cap a les 9 de la nit per proclamar la colla guanyadora de La Juguesca d'aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2013. Els Skando s'han fet amb la competició entre colles amb un total de 28 punts seguits dels Bisky amb 24, els Can t'Implora amb 23, Concos amb 19 i la colla dels Sporting l'Olla amb 15 punts.

La Juguesca ha estat, com sempre, un èxit de participació entre els joves i no tant joves, i ha destacat per la implicació i l'empente de les diferents colles que han lluitat per una finalitat comú: què la pluja no els espatllés la competició.

Vam començar la festa dijous "liant un bon pollastre" amb la primera edició del Muntronik Fest, el festival de música de Lliçà d'Amunt que va barrejar, amb èxit, la bona música de la ma dels millors Dj de la zona amb espectacles de dansa urbana. Dj Coldex i Dj Jordi Soley van endur-se el premi als millors DJ d'entre 13 candidats, i el grup Rough Rubies Dance van guanyar la categoria de Dansa Urbana. El festival va comptar amb un jurat professional de luxe per triar el millor Dj i grup de dansa.

Han passat per l'escenari de l'Embarraca't els millorss Dj; Roger Carandell, Andreu Preses i Carles Pérez amb la Festa Flaixbac i els residents del nostre municipi Jordi Soley i Marc Grau; el concert de La Virus; i el ja comentat espectacle de música i dansa 'Muntronik Fest 2013'; al que cal sumar la 19a edició de La Juguesca organitzada per l'Ateneu l'Aliança, activitats que  han estat la part clau d'aquesta Festa Major jove.


Gaudeix de les millors fotos de La Juguesca al Facebook
Les nits joves de Festa Major en imatges al Facebook del Galliner
► Els millors tuits i imatges a l'Instagram sobre la Festa Major #Lliçàdefesta

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.