Recicles correctament? Demostra-ho i participa al concurs!

Les Regidories de Medi Ambient i Comunicació de l'Ajuntament han posat en marxa una campanya informativa sobre el reciclatge, i ho fan de la manera més dinàmica possible: mitjançant un concurs! Guanya descomptes en la taxa d'escombraries responent preguntes sobre el reciclatge a les xarxes socials o gravant un vídeo i penjant-lo al Youtube.


El concurs al Facebook i al twitter
Des del passat 18 de novembre i fins el 27 de desembre, plantegen cada dia una pregunta sobre reciclatge a les xarxes socials municipals Twitter i Facebook. Les preguntes es poden contestar diàriament a través de les mateixes xarxes, o bé totes juntes mitjançant la pàgina web. Hi ha temps per enviar tores les respostes fins el dimarts 31 de desembre. D'entre totes les persones que contestin correctament a totes les preguntes (un total de 27) es farà un sorteig i la persona guanyadora obtindrà un descompte del 50% en la taxa d'escombraries del 2014. Fàcil, oi?

El concurs a Youtube
Però això no és tot, també es pot participar al concurs creant un vídeo domèstic sobre el reciclatge tractant dues temàtiques diferents:
  1. Vídeos sobre reciclatge d'envasos lleugers i vidre.
  2. Vídeos sobre el reciclatge en l'època de Nadal.
Els vídeos es poden presentar del 18 de novembre al 15 de gener, i se'n seleccionaran els tres millors, el quals també seran premiats amb un descompte del 100%, 50% i 25% a la taxa d'escombraries del 2014.


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.