El Nadal més jove 2013-2014!

És Nadal, arriben les vacances i l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ens ha preparat, tant a grans, petits i joves, una programació festiva perquè puguem gaudir d'aquestes festes com es mereixen. Nosaltres fem una tria de les activitats més joves d'aquest nadal 2013-2014: 

Fira de Nadal
La programació de Nadal 2013-2014 comença per als joves aquest cap de setmana, del 14 i 15 de desembre, amb la XIV Fira de Nadal. Has de comprar el regal al teu amic invisible? Passa't per aquesta fira de venda de productes artesans, on també hi haurà la mostra d'entitats del municipi , el Tió més divertit del món per als més petits, l'arbre dels desitjos, el sorteig de la panera de La Comissió de Festes per recaptar diners per La Marató de TV3, berenar de xocolata amb melindros, etc. Dissabte 14 i diumenge 15 al Carrer de l'Aliança i Folch i Torres.

Quinto de Nadal
Saltem directament al dimecres 25 de desembre per què el Grup d'Esplai torna a organitzar el Quinto de Nadal, un joc molt semblant al "bingo" en el qual tothom tindrà premi però no és metàl·lic sinó material (com regals, lots, etc.). Serà a partir de les 18h30 a l'Ateneu l'Aliança. +Informació

Parc de Nadal 2013
Ara si que si, l'activitat més jove d'aquestes festes, la nostra activitat: el Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Un espai d'activitats per a nens i joves on hi haurà una pista de paintball, un circuit de cars amb pedals, tallers, inflables, escalada, etc. Serà al Pavelló Muncipal d'Esports el dissabte 28, diumenge 29 i dilluns 30 de desembre en horari de 16h a 20h. +Informació

Revetlla de cap d'any a l'Aliança
Des de les 00:30h i fins les 6h de la matinada, l'Ateneu l'Aliança celebrarà la primera festa del 2014 amb la seva tradicional Revetlla de cap d'any. La millor música, la millor companyia, begudes a preus populars, entrada amb 1 consumició, regals amb l'entrada i amb cada combinat, photocall, esmorzar per començar l'any amb energia... i tot per només 15€ pels no socis i 10€ pels socis de l'entitat! Si tens més de 16 anys, aquesta és la teva festa de cap d'any! +Informació

Cavalcada de Reis
El dissabte 5 de gener arribarà la Gran Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que començarà a la Biblioteca de Ca l’Oliveres. Un cop acabada la cavalcada, els nens i nenes (i no tant nens) podran saludar personalment Ses Majestats i rebre un petit obsequi de mans seves al Pavelló Municipal d’Esports.

EL RECORREGUT:
A) 19h00 SORTIDA DE LA COMITIVA REIAL: Biblioteca Ca l'Oliveres.
B) 19h15 PRIMER PUNT DE TROBADA: Plaça Catalunya
C) 19h30 SEGON PUNT DE TROBADA: Carrer de l'Aliança
D) 19h45 TERCER PUNT DE TROBADA: Carrer Anselm Clavé (davant de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt) on es farà el lliurament de l'estel, la clau i el cor per part de l'Alcalde.
E) 20h00 SALUTACIÓ A S.M ELS REIS MAGS D'ORIENT: Pavelló d'Esports. Les portes del Pavelló s'obriran uns minuts abans de l'arribada de Ses Majestats.


Activitats i tallers del Galliner
A l'Espai Jove El Galliner també celebrem el nadal com cal amb activitats i tallers, a banda de tot el què pots fer al nou equipament Aquest més de desembre podràs gaudir dels tallers "Cap nen sense regal", pintura i decoració de samarretes, taller de galetes nadalenques, tornejos, de bellesa, etc. MÉS INFORMACIÓ


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.