Iniciem el "Joves en actiu", un pla estratègic que canviarà el teu paper a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, des de l'Àrea de Jovenut i Educació, ens hem posat a treballar al nostre municipi per crear un pla estratègic per combatre la dura situació actual dels joves que no troben feina, que no es poden independitzar, etc.

En primer lloc, s'està estudiant la situació global actual dels joves amb un estudi que es porta a terme amb la participació i la col·laboració dels propis joves. Per això, durant aquests mesos de desembre i gener, es realitzaran entrevistes personalitzades i grups de discussió als i les joves d'entre 16 i 35 anys.

D'aquestes entrevistes i grups, extraurem la informació necessària per treballar en un pla d'actuació, on hi estiguin implicades totes les àrees de l'ajuntament, amb l'objectiu de donar eines perquè tots els i les joves de Lliçà d'Amunt tinguin l'oportunitat de tenir una formació lligada al món laboral i a una realitat social del poble. Volem crear "Joves en actiu".

PRIMERA ONADA D'ENQUESTES
Les enquestes del "Joves en actiu" s'iniciaran el dissabte 28, diumenge 29 i dilluns 30 de desembre al Parc Infantil i Juvenil de Nadal situat al Pavelló d'Esports i pels barris del centre del poble, en l'horari de 16h a 20h.

PLA DE XOC CONTRA L'ATUR JUVENIL
Un cop s'hagi extret la informació necessària de les enquestes i grups de discussió, la Regidoria de Joventut i Educació ens posarem mans a l'obra per treballar en el primer projecte del pla estratègic: trobar solucions a l'atur que tant afecta els joves del nostre municipi elaborant el Pla de Xoc contra l'Atur Juvenil.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.