Quim Càrdenas i José Gil són els Joves Galliner de l'Any 2013

Aquest any la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha celebrat el III Certamen Jove Galliner de l'Any atorgant el premi a Joaquim Càrdenas i José Vicente Gil, joves de 18. Un reconeixement a la seva excel·lent tasca realitzada a l'àrea de Joventut durant el 2013 i la seva implicació al municipi.

QUIM CÀRDENAS
El Joaquim Càrdenas, amb 18 anys i estudiant de Tècnic en manteniment d'equips i xarxes, és el guanyador de la categoria Juvenil A del concurs. També forma part de diferents entitats municipals, com són la Colla de Gegants i els Diables de Lliçà. El jove participa molt activament en diverses activitats de l'Àrea de Joventut com la seva tasca de voluntari a la Nit de Terror 2013 i activitats del dia a dia del Galliner, entre d'altres.

JOSÉ GIL
El José Vicente Gil, amb 18 anys, és el guanyador de la categoria Juvenil B del concurs. Estudia per ser tècnic de so i el seu millor talent és fer de Beatboxer, una manera de percussió bocal basada en l'habilitat de produir ritmes i sons musicals utilitzant la pròpia boca, llavis, llengua i veu. El jove ha participat, durant aquest any 2013, en les activitats lúdiques de l'Àrea de Joventut com el Muntronik Fest 2013, el festival de música i dansa de la nostra Festa Major.


El premi 'Jove Galliner de l'Any'
El reconeixement, que té validesa d'un any, s'atorga als joves que participa dins la Regidoria de Joventut i l'Espai Jove El Galliner o a aquell que s'involucra socialment al municipi. Els guardonats es van fer públics, el passat 30 de desembre, al Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2013 i els va entregar l'Eugènia Sanz, Regidora de Joventut i Educació.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.