Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2013

La darrera setmana del mes de desembre, els dissabte 28, diumenge 29 i dilluns 30, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament organitzem el Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Un espai on els joves i nens de Lliçà d'Amunt podreu gaudir de diferents activitats que faran que aprofitis les teves vacances al màxim!

El parc estarà situat, com sempre, al Pavelló Municipal d'Esports del 28 al 30 de desembre en horari de tarda de 16h a 20h i les activitats són totalment gratuïtes.

Les activitats estan dividides en dos blocs i espais: El primer, situat a les oficines del pavelló i a l'exterior, estarà dirigit a joves (a partir de 12 anys) on hi haurà tallers de manualitats (creació de bijuteria amb Fimo, Decoupage, etc), jocs i tornejos de Play i Wii en grup, jocs d'ordinador en xarxa, connexió a internet, zona de batalla de Paintball, i un llarg etcètera d'activitats per garantir una tarda de diversió. I el segon bloc, situat a la pista del pavelló, és dirigit a nens (fins a 12 anys) i comptarà amb tallers creatius, inflables, tallers de manualitats, racó de jocs populars, zona per nadons, etc.

PREMI JOVE GALLINER 2013
La Regidora de Joventut, Maria Eugènia Sanz, atorgarà el Premi Jove Galliner de l'Any 2013 a aquell jove que ha participat més activament tant a les activitats de l'àrea com a l'Espai Jove El Galliner. +Informació

RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES
Aquest nadal l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament no vol que cap nen del nostre municipi es quedi sense regal de Reis i fem una recollida de joguines de segona mà. Aquestes es podran dur al Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2013 i, més tard, seràn donades a Serveis Socials. +Informació

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.