Aquest divendres festa de "La cuesta d’enero” a l'Aliança

L'Ateneu l'Aliança segueix apostant per l'oci nocturn a Lliçà d'Amunt i ho fa pensant en els més joves amb festes cost zero per fer front a "La cuesta d'enero". Aquesta festa gratuïta obrirà les seves portes a les 23h d'aquest divendres 31 de gener.

"Se t'ha fet dur el mes de gener? Has notat la temuda "cuesta d'enero"? No pateixis, l'Aliança ha preparat per a tu la SÚPER-OFERTA, rebenten el preu de la cervesa, divendres a només 1€!



Encara no has superat la "depre" post-Nadal? Ja has acabat els exàmens? Estàs trist/a perquè aquell dia no vas comprar loteria a l'Esclat? Ara toca celebrar que si no som més rics, almenys si que som més collonuts."

No et perdis la festa més low cost de l'Aliança amb la millor música del moment punxada pel punxadiscos de guàrdia DJ pauito. Aquest divendres a les 23h a l'Aliança!

   Apuntat a l'esdeveniment de "La cuesta d'enero" al Facebook


INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.