Actualitza les teves dades o fes-te soci de El Galliner!

Estem renovant la base de dades de socis i sòcies de l'Espai Jove El Galliner per què l'actual s'ha quedat antiquada. Si fins ara erets soci o sòcia, vine a actualitzar les teves dades, i si no ho has estat mai fes-te soci/a!

Aquells joves menors de 30 anys que tinguin carnet antic i el vulguin continuar tenint, han de tornar a omplir la fitxa de socis i sòcies i lliurar-la a l'Espai Jove. 

I, tots els joves que vulguin venir al Galliner, fer servir el material i participar de les activitats, s'han de fer socis i portar la fitxa completa.

Amb el carnet de soci tindràs descomptes en activitats organitzades a la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament: Nits a la piscina, Nit del terror, Discoteques, etc. A partir del dia 31 de març, cal tenir obligatòriament el carnet del Galliner per fer ús del material i participar de les activitats.

► DESCARREGA LA FITXA


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.