Concurs d'imatge del Festival Musik'N'Viu 2014

L'Ajuntament de Granollers obre el concurs per al disseny gràfic del 10é aniversari del Festival MUSIK N VIU 2014. Poden optar a participar al concurs els i les joves d'entre 15 i 30 anys d'edat i residents a Granollers o altres municipis del Vallès Oriental que no hagin guanyat altres concursos de disseny del Servei de Joventut de Granollers.

Així va ser el MUSIK N VIU 2013 el passat estiu, 28 i 29 de juny i 5 i 6 de juliol de 2013.

El termini de presentació de les obres originals es tancarà el divendres 21 de març a les 20h30 i s'hauran de lliurar a l'Equipament Juvenil el Gra (plaça de l’Església, 8, Granollers). Cada participant podrà presentar un màxim de 3 propostes que optaran el premi de 800€ pel cartell guanyador.

Per participar al concurs es poden descarregar els següents documents:
   ► Bases del concurs
   ► Segell oficial del MUSIK N VIU en format PDF

El Festival Musik N Viu se celebra a Granollers durant dos caps de setmana del mes de juny i juliol, organitzat pel Servei de Joventut de l'Ajuntament conjuntament amb entitats juvenils, a fi d'oferir una proposta d'oci nocturn amb grups musicals de diferents tendències seleccionats per les mateixes entitats. El festival té lloc al Parc Firal de Granollers i supera els 10.000 assistents.

Per a més informació et pots dirigir a l'Equipament Juvenil El Gra de Granollers, escriure un correu a gra@grajove.cat o consultar-ho al web oficial del festival.


INFORMACIÓ |  Grajove  |  MUSIK N VIU 2013

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.