Torna l’Assessoria Laboral a El Galliner

Necessites orientació per buscar o canviar de feina? Necessites informació per seguir-te formant o assessorament sobre contractes, nòmines, convenis, salaris, etc? No saps com fer o millorar el teu currículum?
Si et trobes a l'atur, cerques la teva primera feina o bé vols iniciar un canvi en la teva trajectòria professional, et convidem a visitar el Servei d'Orientació Laboral.

Pots concertar la teva cita a El Galliner, elgalliner@llicamunt.cat o trucant al 93 860 70 01. Les consultes són privades i concertades ja que ens visita un cop al mes, els dimecres, de 4h de la tarda a 8h del vespre.Ofertes de feina
Si busques feina, pots consultar les ofertes que hi ha al Vallès Orientar, actualitzades setmanalment, a través del taulell d'ofertes en línia de l'Oficina Jove del Vallès Oriental o al taulell físic d'Ofertes de Feina que hi ha a l'Espai Jove El Galliner.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.