Setmana de la sexualitat i l’afectivitat

Avui és 14 de febrer, dia enamorats, i com ja sabeu, al Galliner agafem qualsevol excusa per muntar-la ben grossa. Per això dediquem aquesta setmana a la sexualitat i l’afectivitat amb diferents activitats, xerrades i consells per lligar o conservar la teva parella.

Ja sabem que avui és un dia especial: hi ha que decideixen ignorar-ho, per que no tenen parella o simplement per que pensen que no és un dia significatiu per ells; els qui intenten aprofitar el dia al màxim per demostrar el seu amor; i els qui creuen que San Valentí no és el seu dia per que ja tenen Sant Jordi.

Al Galliner hi ha cabuda per tots, així que durant la setmana farem activitats, tant al bloc com a l’Espai Jove, dirigides a tothom.

14 DE FEBRER
Avui hem volgut que ningú s’oblidi del dia que és, per tant hem anat al pati de l’institut per revolucionar-lo. L’activitat ha consistit en escriure una frase bonica relacionada amb l’amor al mural del sentiments, acompanyat d’un petó amb pintallavis. A canvi s’han repartit piruletes i preservatius a tots els que han participat. 

AL BLOC
Cada dia rebràs un seguit de consells sobre com lligar, com triar bé la teva parella, com enfrontar-te a la teva primera vegada, etc. Al final de la setmana acabaràs amb una cita, garantit!

DIVENDRES
Tupper-sex per joves +16: A partir de les 19h donem el tret de sortida a la tarda més golfa de la setmana. El Tupper-sex és una sessió on la gent que assisteix pot tafanejar sobre articles i joguines interessants tant si tens parella com si no. Hi ha places limitades, per tant t’has d’apuntar, gratuïtament, al nostre telèfon: 93 860 70 01, a elgalliner@llicamunt.cat i per missatge privat al nostre Facebook. Tots els participants s’enduran un detallet de record.

Tupper-sex per adults +18: A partir de les 21h dirigit a majors de 18 anys. El Tupper-sex és la manera de conèixer joguines i pràctiques eròtiques que poden fer més interessant la teva vida sexual. Hi ha, també, places limitades, per tant t’has d’apuntar, gratuïtament, al nostre telèfon: 93 860 70 01, a elgalliner@llicamunt.cat i per missatge privat al nostre Facebook. Tots els participants s’enduran un detallet de record i podran gaudir d’un pica-pica per acabar d’enllestir la nit.


ARTICLES RELACIONATS |  Transforma l'amistat en amor
                                        Com descobrir que no és la teva mitja taronja
                                        Manual per lligar al segle XXI
                                        Tupper-sex per joves i adults

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.