Transforma l’amistat en amor

És per què de cop i volta està soltera, per que s’ha canviar el look o simplement que la vostra relació d’amistat ha madurat? No ho saps, però vols que l’amistat passi a més, vols que la teva gran amiga es converteixi en la teva parella. No és gens fàcil, aquestes coses sempre són molt complicades. Però et donem uns petits consells per intentar aconseguir-ho. Aplica la nostra estratègia en quatre etapes:

CANVIA ELS ULLS AMB ELS QUE ET VEU
Primer hem de fer que deixi de veure l'amic que representes per a ella i comenci a veure a l'home capaç de seduir-la. Per fer-ho, comença per canviar el teu look: més urbà, més formal, més viril... El missatge que li estàs fent arribar és: “Ja no sóc només el qui tu coneixes, sóc un home nou i de veritat”. L'objectiu és que ella pugui conèixer el teu nou ‘jo’.


PLANS DE PARELLA
En el grup d'amics, les relacions estan definides des de fa molt de temps, i és difícil fer-les evolucionar. Així que hauràs de treure-la.
Proposa-li simplement anar al cinema. O, si no vols córrer el risc de que convidi a un altre membre del grup o que ho trobi sospitós, digues-li que un amic t'ha aconseguit dues entrades per un concert del grup que tant li agrada.


BUSCA L’APROPAMENT
Les sortides fora del grup permeten crear una relació més personal, més íntima. D'altra banda, has d'estar atent: a la vida normal del vostre grup d'amics, poden presentar-se oportunitats.
Al final de la nit, per exemple, ella podria necessitar que algú la porti a casa. O, si tothom està cansat i el bar tanca, proposa-li anar a casa teva: aquí tens una gran oportunitat per conèixer-la més.


LLUITA CONTRA LA POR
Quan t'hagis desemmascarat i hagis revelat els teus sentiments vers ella, és possible que tinguis que lluitar contra pors per part seva. Les més probables són les que no parlen de sentiments si no de forma: li agrades, ho confessa, però... Què passarà amb la vostra relació d'amistat? De veritat val la pena arriscar així una bonica relació? No vol perdre l'amic que representes per ella.

L'hauràs de convèncer. Per a fer-ho, no hi ha res millor que explicar-li i demostrar-li que una relació així val la pena. No perdis mai de vista quin és el teu major poder: la confiança que té sobre tu. Així que pots recórrer a la seducció, a l'humor, fins i tot a l'astúcia, però mai a les mentides. L'essencial és deixar-li sentir que convertir-se en parella teva és augmentar la vostra amistat amb una dosis d'amor.

Cal destacar, també, que aquestes etapes, són aplicables igualment en el cas de que sigueu les noies les que vulgueu conquistar a un amic.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.