14 de febrer: Dia dels enamorats

El 14 de febrer ja és aquí, una data assenyalada al calendari, doncs, tot i ser una festa d'origen anglosaxó s'ha instaurat a molts països d'arreu del món i avui celebren el dia dels enamorats.

Molta gent a Catalunya celebra els seu particular dia dels enamorats el dia 23 d'Abril, a la diada de Sant Jordi, però si tu has decidit celebrar-ho avui o tots dos dies, aquí et donem algunes idees per fer feliç la persona que estimes en aquest dia i en tots el dies de l'any, ja que l'amor s'ha de cuidar, gaudir i celebrar cada dia! Aquests regals tenen un preu altíssim, incalculable, però veuràs que els tens a l'abast:

  • Un somriure. Ens alegra el dia i és d'allò més agradable que ens el dediquin, és contagiós i cura tots els mals!
  • Una abraçada. A qui no li agrada sentir a aquella persona que estima tan a prop? Poques coses són tan especials com el contacte dolç i suau d'uns braços que ens agafen, ens acaricien i ens fan saber que algú ens estima!
  • Un petó. Hi ha mil petons diferents: a la cara, als llavis, al front, a la mà, etc. Hi ha que són ràpids, silenciosos, suaus, sorollosos; hi ha que es fan a ple Sol, a la llum de les estrelles... Són moltes variants, però amb tots ells regalem un instant únic i una part de nosaltres mateixos, un segell del que compartim amb l'altre. 
  • Unes paraules boniques. A tots ens agrada saber que som especials per l'altre, a què esperes per dir-li? 

Nosaltres hem iniciat aquesta llista, però de ben segur que ara se t'acudeixen moltes coses que estan al teu abast per regalar aquest dia i fer especial també la resta de dies de l'any. Recorda que no sempre cal tenir diners per fer feliç la persona que estimem, les coses més importants no es compren amb diners! I si compres un petit detall, no oblidis la resta de regals especials i únics!

Consells bàsics per enamorar-te

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.