Lluitem contra la violència masclista!

Avui, 25 de novembre, tant El Galliner com entitats municipals i l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ens apleguem per manifestar el nostre rebuig a la violència que pateixen les dones i expressar el nostre condol per aquelles que han estat víctimes de la violència masclista. I ho fem amb un seguit d'activitats per commemorar aquest dia.

Segons un estudi fet al 2010, 1 de cada 4 dones ha patit una agressió masclista d'especial gravetat al llarg de la seva vida. Lluny del que pot semblar, aquesta és una forma de violència cada cop més habitual entre els joves. Tots units podem aconseguir que s'acabi.


A continuació podràs veure un seguit de vídeos que han participat en el concurs de curtmetratges ‘menos es más” sobre la violència de gènere. Són cinc i tenen una durada 2 minuts cadascun. Mira'ls i reflexiona.


1r premi: "Viu o mor"




2n premi: "Mai és tard per fer-te valdre"
 



3r premi: "Sense raó"




4t premi: "Sense pensar-ho dues vegades"




5é premi: "Sota la màscara"




INFORMACIÓ |  Jove.cat  |  Cine en violeta  |  Activitats contra la violència

1 comentari:

  1. Nadie es posesion de nadie, se esta al lado de una persona por amor,"nunca por que lo diga yo"

    Si por amor darias tu propia vida, lucha por tu vida propia
    Maria Jose

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.