FESTA MAJOR DE LLIÇÀ D’AMUNT 2011: Pinta molt bé!

Aquest matí l'Ajuntament ha fet públic el programa d'activitats  d'aquesta Festa Major que pinta tan bé que és “per llepar-se'n els dits!”. Des de El Galliner us expliquem la part més jove d'enguany.

Com sempre, abans de començar s'ha d'escalfar. Per això els dies previs a la Festa Major és la Jornada d'escalfament amb les 24 HORES INTERNACIONALS DE RESISTÈNCIA EN CICLOMOTOR DE LA VALL DEL TENES. Els dies 2, 3 i 4 a part de la festa del motor, podrem gaudir de diferents activitats complementaries a la zona del Pinar com concerts a l'aire lliure, paella popular, etc.

Per seguir, sense capficar-nos de fons i fent que el cos s'acostumi de mica en mica a tanta festa, el dilluns 5, dimarts 6 i dimecres 7 a la nit hi haurà cinema a la fresca al costat de la Biblioteca.

Ara si podem fer de l'Espai Barraques casa nostra: el dijous 8 s'obre aquest espai on hi serà el bar, la bona música, els concerts, els artistes, els Dj, etc. fins el darrer dia de Festa Major. El primer dia de festa a la nit i el millor dia: a partir de les 8h30 de la tarda Sessió dels nostres Dj: Dj Susi, Dj Ulises Morales i Dj Razorbleist; concert amb Canal 69 a les 22h; i Festa Flaixbac a partir de les 23h30! Aquesta és la nostra nit, la nit més jove!

Divendres l'Espai no descansa amb els concerts de Barranquillos, Dcallaos i sessió dels nostres Dj per tancar la nit. Dissabte no hi haurà concerts estel·lars però si hi ha prova de la Juguesca que serà tot un espectacle. I diumenge, darrer dia de FM, a les 11h del matí es celebrarà la III Baixada de carretons i, a la nit, l'espectacle piromusical: “Quatre estacions” i el veredicte de La Juguesca tancaran la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2011.

No podem oblidar les activitats de La Juguesca d'aquest any que omplen el programa de les activitats més originals i rebuscades que enfrontaran les diferents colles de Festa Major.


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Programa d'activitats

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.