Castanyada Club’11: La festa més jove de l’Aliança

Aquest divendres 28, a partir de les 23h30, l'Ateneu l'Aliança celebra la festa més jove de l'any amb la millor música del moment de la ma dels Dj Jordi Soley, Marc Grau i Víctor de Azúa. Nit de castanyes, panellets, moscatell i festa completament gratuïta.

Però això no és tot, desprès de la música del trio de Djs més jove del municipi, tindrà lloc el Bingo Musical: una competició semblant a un bingo convencional però en comptes de fer servir números, s'escolten cançons i els participants l'han d'identificar i marcar-la. I a continuació una sessió de música alternativa amb el Dj Jordi Rodríguez.

Aquesta celebració entra en el marc d'activitats de la Festa Anyal de l'Ateneu l'Aliança. L'entitat celebra un any més la festa que commemora el seu naixement. Del 28 d'octubre al 27 de novembre, portarà un munt d'activitats per a totes les edats, des dels més petits als més grans.

  ► Estigues al corrent de totes les novetats a l'esdeveniment oficial del Facebook

CASTANYADA CLUB’11
Divendres 28 d'octubre a l'Ateneu l'Aliança
  23h30  Sessió House amb Dj Jordi Soley + Dj Marc Grau + Dj Víctor de Azúa
  01h30  Bingo musical
  02h00  Sessió alternativa amb Dj Jordi Rodríguez


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.