Fòrum Jove del Pla Local de Joventut: Dijous 27

El dijous 27 d'octubre, a les 6h de la tarda, es durà a terme el Fòrum Jove del Pla Local de Joventut 2012-2015 on tots els joves podeu expressar la vostra opinió i punts de vista sobre diferents aspectes del municipi.

Si creus que Lliçà d'Amunt necessita un canvi, si creus que es poden millorar alguns serveis o activitats, si necessites d'altres serveis que no hi són,  si creus que ningú escolta la teva opinió, aquest és el moment de fer-te escoltar! Participa en l'enquesta que et proposem sobre els temes que t'afecten directament i vine a la sessió amb joves del dijous 27 d'octubre a l'Espai Jove El Galliner.

Però, què és el Pla Local de Joventut? El PLJ És un document elaborat per joves, tècnics municipals, regidors i al tres agents del municipi que marcarà les línies bàsiques d'actuació en els temes d'educació, habitatge, mobilitat, salut, lleure i oci, cultura, cohesió social i participació. Aquest document vetlla pels teus interessos i les teves preocupacions i perquè Lliçà d'Amunt sigui una mica millor pels joves.
  
  PARLEM-NE: FÒRUM JOVE
  Dijous 27 d'octubre
  A partir de les 18 hores
  A l'Espai Jove EL Galliner 



El Pla Local de Jovenut al VOTV



Notícia emesa al Vallès Oriental Televisió (VOTV) a l'informatiu del dia 18 d'octubre de 2011.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.