Nit de Terror 2011

A l'Hospital Folch i Torres tenen lloc successos molt estranys... Fa dies que no se sap res dels interns d'aquest centre, però els seus familiars senten des de fora els seus crits i gemecs. Després de moltes queixes, l'hospital obrirà les seves portes el dia 5 de Novembre a les 17h.

Els veïns han comentat a les autoritats que per la nit se senten sorolls esgarrifosos, plors i que a les finestres es veuen formes que no semblen humanes. Us atreviu a fer una visita?

L'horari d'atenció del nostre hospital terrorífic és el dissabte 5 de Novembre a partir de les 5h de la tarda, que començarà la venda d'entrades, a l'Edifici Folch i Torres (al costat del Casal d'Avis). El preu és d'1€ per socis del Galliner, 2€ per la resta de joves i 4€ per majors de 30 anys.

RECOMANACIONS
No toquis a ningú i ningú et tocarà.
No està permès fer fotografies i gravar.
No és recomanable l'entrada a menor de 12 anys.
No es recomana la assistència a dones embarassades, persones amb problemes hepàtics, cardíacs, epilèptics, amb fotosensibilitat i persones sensibles a la foscor.

  ► Segueix la Nit de Terror a l'esdeveniment del Facebook


Més informació
Durant tota l'activitat es projectaran imatges terrorífiques i curts de terror en pantalla gegant per fer més amena l'espera i anar entrant en l'ambient. D'altra banda també hi haurà servei de barra de bar en el qual es vendran begudes i llaminadures a preus econòmics. Aquesta anirà a càrrec de l'Associació d'Estudiants de l'INS Lliçà.

En cas de pluja...
Els serveis meteorològics prediuen que és molt probable que durant la nostra Nit de Terror hi plogui. Per aquest motiu El Galliner estarà obert durant tota l'activitat per què els que hi participin puguin estat a cobert.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.