Divendres cinefòrum: “Darkness”

Si no ets massa poruc o poruga vine a la nostra sala de cinema improvisada a l'Espai Jove la tarda d'aquest divendres dia 4.

Projectarem la pel·lícula de terror “Darkness” de Jaume Balagueró dins del context de la Setmana del Terror. I a més, et convidem a berenar de franc! L'activitat és recomanada per a majors de 16 anys.

Segueix llegint per veure el tràiler i la sinopsis:


Sinopsis
A aquesta casa hi ha alguna cosa... Alguna cosa fosca i molt antiga que està immòbil, amagada i en silenci. Només espera en la penombra durant anys traçant plans. De fet, el seu mitjà és la foscor. Perquè aquesta casa guarda un secret, un passat abominable i un acte de maldat inconcebible. Set nens i gent sense rostre. I sang, molta sang... Una nova família acaba d'instal·lar-se en aquesta casa amb un nen petit, un pare inestable i capaç de perdre els nervis en qualsevol moment.

Tràiler: Darkness de Jaume Balagueró

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.