Dj Ulises Morales, el Dj del Galliner, d'a prop

LA JOVENTUT D'A PROP
Avui, 9 de març, és el dia internacional del Dj i, per aquest motiu, hem decidit parlar-vos del nostre Dj particular i oficial: l'Ulises Morales. Que, des de fa molts anys, col·labora activament al Galliner oferint-nos la seva música quan cal.

Ulises Morales és el Dj oficial del Galliner i de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt. Fa el Curs de Dj de l'Espai Obert els dijous a la tarda al Galliner, punxa a les activitats i festes juvenils del municipi, a la Festa Major, les tardes de divendres i dissabte a discoteques light de Granollers i a esdeveniments.

Va començar a fer de punxadiscos fa més de tres anys per què, un bon dia, li va arribar informació sobre el curs que va impulsar l'Espai Jove El Galliner, va decidir provar-ho, li va agradar i ara és amb nosaltres fent classes com a professor al mateix curs.

Assegura que de totes les experiències que ha tingut com a Dj, la més especial va ser el Blue Festival 2009 per què "va ser un gran festival" i hi havia molta gent escoltant la seva música. A més a més, va ser un impuls publicitari molt gran ja que apareixia el seu nom a la publicitat, cartellera i ràdio.

Li agradaria dedicar-se a fer de Dj professionalment. En l'actualitat fa un curs de punxadiscos a una escola especialitzada de Barcelona i desprès té planejat seguir amb el curs de Dj-Productor per poder crear els seus propis temes musicals. S'inspira en els seus amics i companys amb els que ha compartit cabina en discoteques i esdeveniments, que van començar com ell i ara tenen un renom. Però té un ídol musical: Dj Tiësto.

Punxa la música que li agrada i la que més coneixement en te, però també s'adapta al tipus de l'esdeveniment i el públic. Per exemple, a les discoteques del dissabte acostuma a punxar un tipus de música més comercial ja que es tracte de joves majors de 14 anys i busquen cançons que s'escolten a la ràdio, etc.

"Quan faig de Dj sento que m'allunyo de les persones però a la vegada la tinc molt present, em trasllado a un altre món on penso i sento la música. Em sento bé quan ho faig".

4 comentaris:

  1. Ereeees grande uliseees !! LLEGARAS HACER UNA ESTRELLA !!

    SUERTE CRACK.

    ResponElimina
  2. GUAPOOOOOOOOOOOO QUEREMOS UNA FIESTAA EN LLICA!!!!!

    ResponElimina
  3. Me podeis dar el facebook de ulises ! graciees : )

    ResponElimina
    Respostes
    1. ulises morales nose que mas xd

      Elimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.