Qui diu el primer "T'estimo" en una parella?



Redoblament de tambors, tothom reté l'alè, sobretot tu. El teu cor palpita a mil per hora, les teves mans estan humides. I, l'altre, com si no fos suficient, et mira amb ulls oberts i intrigats. Ha arribat el moment de llançar-te! Et toca pronunciar aquestes paraules que canviaran tot, que marcaran la vostra història d'amor. És el moment de la declaració d'amor. Ho intentem?

Hi ha molta incertesa al voltant d'aquest moment: podré dir el que vull dir? Què em respondrà? Però quina part de la parella acostuma a dir el primer "T'estimo"?

A les pel·lícules romàntiques és habitual que el personatge protagonista femení sigui la primera a confessar-li a la seva parella quins són els seus sentiments. No obstant això, segons un estudi amb centenars de parelles heterosexuals, la realitat és ben diferent. Encara que el 64% de les persones creuen que les dones són les més ràpides a l'hora de dir “T'estimo”, la veritat és que són els homes els que solen avançar-se.

A més, d'acord amb la investigació, els homes se senten més feliços si diuen “T'estimo” abans de tenir sexe amb la seva parella, mentre que les dones són més felices quan diuen aquestes paraules una vegada ho estan fent.

I tu, ets dels que diu t'estimo massa ràpid?


INFORMACIÓ |  Muy interesante

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.