Rànquing de les 10 millors activitats del 2011

Avui que comencem un nou any (per cert, FELIÇ 2012!) és un bon moment per recordar com ha estat l'any que va acabar ahir, el 2011. Un any en el que han passat moltes coses i s'han fet moltes activitats malgrat la situació econòmica que estem vivint.

Aquest recorregut pel 2011 no el volem fer convencional, com vam fer amb el 2010, sinó fent un rànquing amb les 10 activitats que més us han agradat, amb les que més heu gaudit i que us agradaria repetir. Aquesta llista s'ha fet tenint en compte una enquesta que han fet varis joves del municipi, les activitats que millor han funcionat i els articles més llegits del Bloc del Galliner. COMENCEM!


10) Assessoria Laboral per a joves
Aquest servei s'ha portat a terme durant tot l'any a l'Espai Jove. El nostre assessor laboral ha passat consulta tres dimecres al mes a joves que buscaven feina; que necessitaven assessorament sobre contractes, nòmines, convenis, salaris, etc.; que han necessitat ajuda per millorar el seu currículum...

9) Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2011
El Parc de Nadal es va celebrar la passada setmana (del 28 al 30 de desembre) al Pavelló d'Esports. És un espai on els joves i nens han pogut gaudir de diferents activitats com Seway, Paintball, tallers, connexió en xarxa, tornejos, activitats infantils, etc.


8) Urban Jam 2011
Aquesta Ona Jove, que es va celebrar el 7 de maig, va tenir tot el que podiem desitjar: Skate Park, concerts, Graffitis, tallers... Un èxit absolut de participació.

7) Nit de Terror 2011
La festa del terror de Lliçà d'Amunt és molt valorada ja que la fan joves voluntaris del municipi. Tot i que aquest any va estar passada per aigua, va ser tot un èxit de participació. Més de 140 persones van visitar el Túnel del Terror durant les 7 hores de por a l'Edifici Municipal Folch i Torres.


6) Tallers a l'Espai Jove
Els tallers que es fan a El Galliner han estat molt ben puntuats pels joves que han fet l'enquesta. Cada setmana es fan diferents tallers, entre els més destacats hi ha el taller de xapes, de cuina, de personalització de gorres, de pintura de samarretes, de graffiti, etc.

5) Tallers Socials
Els Tallers Socials són aquells que es fan en dies destacats al pati dels instituts. Entre els més valorats estan el taller del Dia Mundial Contra la SIDA, el Dia dels enamorats, el Dia mundial dels discapacitats, el dia Mundial Contra la Violència de gènere, contra el tabac, etc.

4) Bus Nit Festa Major de Granollers 2011
Els ajuntaments de Lliçà d'Amunt i de Santa Eulàlia de Ronçana van posar en servei, per quart any consecutiu, el servei de Bus Nit per anar a la Festa Major de Granollers les nits del 26 i 27 d'agost. Un autobús, que costa només 1€, que dona la oportunitat a que els joves deixeu el cotxe a casa.

3) Nits a la Piscina 2011
Juliol és un mes que marca l'arribada de l'estiu, la platja i la festa. Per aquest motiu, des del Galliner, vam obrir tots els divendres del mes de juliol la Piscina Municipa de 21h a 1h de la matinada. Cada nit hi havia diferents activitats entre les que destaquen les sessions de DJ, els concerts, els tallers...

2) Bloc d'El Galliner
El segon lloc de la classificació se l'emporta el Bloc del Galliner, una pàgina web que aposta per la informació d'interès juvenil, les activitats joves de la comarca, i els taller més interessants. Desprès d'un any d'activitat, es consolida com una de les fonts d'informació de confiança dels joves.

1) Festa Flaixbac
I en primer lloc de la classificació, com l'activitat que més ha destacat aquest 2011 és la Festa Flaixbac! El passat 8 de setembre els millors locutors de Radio Flaixbac van fer parada a la Festa Major de Lliçà d'Amunt. Carles Pérez, Andreu Presas i Roger Carandell van portar la millor música de tots els temps al xou gratuït que vam organitzar al Pinar de la Riera.

Fins aquí el repàs als millors moments d'aquest any que acaba. Des del Bloc de El Galliner us seguirem informant d'allò que més us interessa d'una manera amena, ràpida i d'actualitat.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.